L'exposició "Potassa a Súria, 100 anys" al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya





Demà dilluns 30 de setembre a les 7 de la tarda inaugurem l'exposició 'Potassa a Súria, 100 anys' al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.

A través de panells informatius, documents, objectes històrics i testimonis d'antics treballadors, els visitants podran apropar-se a l'evolució de la mineria de potassa a Súria, als fets més destacats de la seva història i a les seves repercussions humanes, socials i econòmiques.

L'exposició és una adaptació de la mostra inaugurada el passat mes de gener a Súria i que es va poder visitar a Cal Balaguer el Porxo. 'Potassa a Súria, 100 anys’ ha estat comissariada per l’historiador surienc Jordi Algué, amb l’assessorament de l’estudiós surienc Albert Fàbrega i de la qual m'he encarregat de dur a terme la imatge i el disseny gràfic. La realització de la mostra va ser una iniciativa de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Súria, amb el suport d’Iberpotash i la col·laboració del comitè d’empresa i de diferents persones i entitats de la vila de Súria.

La mostra es podrà visitar fins el 19 de gener del 2014 i l'entrada és lliure i gratuïta. Hi esteu tots convidats!