Explica'm, la 1ª Fira del conte de Sant Feliu de Guíxols!


El cap de setmana del 10 de juny es va estrenar Explica'm, la 1ª Fira del conte de Sant Feliu de Guíxols. Un cap de setmana de conte, amb tot d'espectacles de carrer, activitats, explicada de contes, tallers, parades de llibres i il·lustracions.

En aquesta primera edició de la Fira vaig participar-hi fent el taller del conte Batiscaf al mar juntament amb la Cristina de Kireei. Un taller basat en conèixer el conte i que convida a tots els participants a fer un gran mural d'un paisatge submarí amb pintures i pinzells per on pugui navegar el protagonista del conte.

Moltes gràcies a tots els amics, mares, pares, nens i nenes que vau venir a pintar peixets i a escoltar el conte del Batiscaf al mar a l'espai de l'Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols. Gràcies Cristina i  Kireei per fer tàndem i compartir un intens cap de setmana. Gràcies Mònica Pallí pel munt de fotografies que vas fer del taller. Gràcies Xavier pel suport incondicional i cuidar l'estand de contes. I gràcies a la productora Cocu i a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per dur a terme iniciatives com Explica'm i omplir la ciutat de contes, dibuixos i creativitat!