Sant Jordi a Bateau Lune amb Kireei!

Aquest diumenge celebrarem Sant Jordi amb el conte 'En Sebastià i el mar' a Bateau Lune a la plaça de la Virreina, a Gràcia! Serem allà de 12.00 a 14.00 amb la Caterina Pérez (l’escriptora), la Cristina Camarena (l’editora) i amb tota la tropa de Kireei: Esther Gili, Iratxe López de Munáin, Montse Marmol, Rocío Mejías i en Biel, presentant les novetats de l'editorial!

I a mi em fa una il·lusió enorme ser-hi!
Serà com estar a casa! Estarem en família!
Veniu que ens ho passarem bé i ho celebrarem!

El conte 'En Sebastià i el mar' (en català i castellà) es pot trobar a la botiga on-line de Kireei amb despeses d'enviament gratuïtes (http://kireeishop.bigcartel.com). El dia de Sant Jordi es pot trobar a la parada de Bateau Lune (Bcn) i també a El Petit Tresor (Vic) i a partir de la setmana vinent en tots els punts de venda habituals de Kireei.

- - -

Este domingo celebraremos Sant Jordi con el cuento de 'Sebastián y el mar' en Bateau Lune en la plaza de la Virreina, en Gracia! Estaremos allí de 12.00 a 14.00 con Caterina Pérez (la escritora), Cristina Camarena (la editora) y con toda la tropa de Kireei: Esther Gili, Iratxe López de Munáin, Montse Marmol, Rocío Mejías y en Biel, presentando las novedades de la editorial!

Y a mí me hace una ilusión enorme!
Será como estar en casa! Estaremos en familia!
Venid que lo pasaremos bien y lo celebraremos!

El cuento Sebastián y el mar (en catalán y castellano) se puede encontrar en la tienda online de Kireei con gastos de envío gratuitos. El día de Sant Jordi se puede encontrar en la parada de Bateau Lune (Bcn) y también en El Petit Tresor (Vic) y a partir de la próxima semana en todos los puntos de venta habituales de Kireei.
#enSebastiàielmar #Sebastianyelmar #SantJordi2017