Avui arriba a les llibreries el conte 'Un talp al meu jardí'!



Avui arriba a les llibreries el conte 'Un talp al meu jardí', una història escrita per en Martí Gironell que he tingut la sort de poder il·lustrar.
Avui tot allò que durant mesos has estat pensant i dibuixant, surt del teu calaix, es transforma en llibre i arriba als petits lectors. És un moment d’il·lusió i nervis on una part molt íntima teva de sobte es comparteix i habita espais que desconeixes.
Desitjo que us agradi i que us feu amics d'en Felip, un talp que un bon dia treu el cap al jardí d’en Quim i en Pep i els transforma la mirada.

. . .

Hoy llega a las librerías el cuento 'Un talp al meu jardí', una historia escrita por Martí Gironell que he tenido la suerte de poder ilustrar.
Hoy todo lo que durante meses has estado pensando y dibujando, sale de tu cajón, se transforma en libro y llega a los pequeños lectores. Es un momento de ilusión y nervios porque una parte muy íntima tuya de repente se comparte y habita espacios que desconoces.
Deseo que os guste y que os hagáis amigos de Felip, un topo que un buen día se asoma al jardín de Quim y Pep y les transforma la mirada.

. . .