Avui, 8 de març, data simbòlica i carregada de significats, el nou conte del talp arriba a les llibreries!



Avui, 8 de març, data simbòlica i carregada de significats, el nou conte del talp escrit per en Martí Gironell arriba a les llibreries, aquest cop descobrint l'Antiga Roma i tots els seus paisatges!

Aprofito l'estrena i la singularitat de la jornada, per visibilitzar el col·lectiu de dones emprenedores i creatives. Sovint triangular aquests valors no és tasca fàcil. El gran batibull d'idees limitants que reposen en el nostre inconscient a causa de segles de ser silenci, requereix una feina meticulosa d'anar eliminant moltes capes de condicionaments plens de carència i, per contra, anar-nos reforçant com a dones en aquest amor propi que hauria de ser universal.
_____

Hoy, 8 de marzo, fecha simbólica y cargada de significados, el nuevo cuento del topo escrito por Martí Gironell llega a las librerías, esta vez descubriendo la Antigua Roma y todos sus paisajes!

Aprovecho el estreno y la singularidad de la jornada, para visibilizar al colectivo de mujeres emprendedoras y creativas. A menudo triangular estos valores no es tarea fácil. El gran batiburrillo de ideas limitantes que reposan en nuestro inconsciente debido a siglos de ser silencio, requiere un trabajo meticuloso de ir eliminando muchas capas de condicionamientos carentes y por el contrario, irnos reforzando como mujeres en ese amor propio que debería ser universal.

💜 #8m

Edita / Publica: Estrella Polar · Baobab