Un talps als Jocs Olímpics

Aquest hivern amb el talp Felip he estat descobrint l'Antiga Olímpia, un santuari dedicat a Zeus i que està íntimament lligat a la cultura esportiva del món modern perquè aquí s’hi van inaugurar els primers Jocs Olímpics de la història.

Els textos d’en Marti Gironell sempre em descobreixen nous paisatges i aquesta vegada he recorregut les originàries zones esportives de l’hipòdrom, la palestra, l’estadi i he descobert el bosc d’Altis ple d’oliveres silvestres.

Avui us presentem la portada del nou conte, unes aventures acolorides de tons blaus i verds clars que són els colors que m’inspira l’Antiga Grècia!

El 13 de març el conte arriba a les llibreries!
_____

Este invierno con el topo Felipe he estado descubriendo la Antigua Olimpia, un santuario dedicado a Zeus y que está íntimamente ligado a la cultura deportiva del mundo moderno porque aquí se inauguraron los primeros Juegos Olímpicos de la historia.

Los textos de Marti Gironell siempre me descubren nuevos paisajes y esta vez he recorrido las originarias zonas deportivas del hipódromo, la palestra, el estadio y he descubierto el bosque de Altis lleno de olivos silvestres.

Hoy os presentamos la portada del nuevo cuento, unas aventuras coloridas de tonos azules y verdes claros que son los colores que me inspira la Antigua Grecia!

¡El 13 de marzo el cuento llega a las librerías!
_____

Edita i publica: Estrella Polar · Baobab

💙