Un talp a l'Antic Egipte!



Avui arriba a les llibreries el conte Un talp a l'Antic Egipte. Les noves aventures del talp Felip que aquesta vegada, lluny del jardí, s'instal·len a l'època dels faraons, entremig de piràmides i jeroglífics.

Han sigut uns mesos intensos de conèixer i reinterpretar l'Antic Egipte i d'endinsar-me en aquesta cosmovisió antiga plena de màgia. Il·lustrar aquest conte escrit per en Martí Gironell ha estat com fer un viatge en el temps, una mica com els protagonistes de la història, i descobrir amb ells, els escenaris i els colors de la vora del Nil.

Feliç aventura a l’Antic Egipte!
. . .

Hoy llega a las librerías el cuento Un topo en el Antiguo Egipto. Las nuevas aventuras del topo Felipe que esta vez, lejos del jardín, se instalan en la época de los faraones, en medio de pirámides y jeroglíficos.

Han sido unos meses intensos de conocer y reinterpretar el Antiguo Egipto y de adentrarme en esta cosmovisión antigua llena de magia. Ilustrar este cuento escrito por Martí Gironell ha sido cómo hacer un viaje en el tiempo, un poco como los protagonistas de la historia, y descubrir con ellos, los escenarios y los colores de la orilla del Nilo.

¡Feliz aventura en el Antiguo Egipto!
. . .