PELL DE POBLE | Retaule dels fets del còlera de 1885 a Súria

















Disseny de vestuari de l'espectacle teatral Pell de Poble.

Un estiu intens preparant tot el vestuari i estilisme de l'espectacle teatral Pell de Poble. Un projecte compartit amb els amics Jordi Algué (historiador i documentalista) i Laia Fonts (mestra i actriu), sota la direcció de Josep Peramiquel i Marialba Esquius. Un treball estilístic realitzat a partir de referents històrics de la Catalunya rural de la segona meitat del s.XIX.

Pell de Poble és un espectacle teatral escrit per Agustí Soler i Mas que reflexa la brutal epidèmia de còlera que va viure Súria l'any 1885. Un episodi dramàtic que va commoure els avantpassats suriencs i que es va poder afrontar gràcies als llaços de solidaritat entre veïns, personalitats i autoritats de l’època. A Súria, com a llegat immaterial, ens n’ha quedat la celebració del Vot de Poble, fet que hem volgut commemorar amb aquesta reposició de l'espectacle estrenat ara fa 25 anys. Una aventura teatral compartida que han fet de Pell de Poble un projecte cultural amb la participació de més de 300 persones.

Gràcies a tots per fer-ho possible*

3 comentaris:

Laia ha dit...

Genial Coaner! Una cosa més a compartir i recordar! Gran PDP! Petonets artista!

Eva ha dit...

Molt xulu coaner! una vegada més...felicitar.vos per tot el gran treball que vau fer i que es va veure reflectit en l'obra.

meri dOrlandooo ha dit...

Sempre he cregut que ets una persona de gran talent. Tot el que produeixes no fa mes que ratificar-ho. Feliçitats pel projecte!