Un Sant Jordi intens, nou i càlid!






Aterrant en diferit després d'un Sant Jordi intens, nou i càlid on he pogut viure de prop l’anar de llibreria en llibreria creant camins subterranis per arribar a cada espai. Una diada entre talps i jardins amb un partenaire excepcional, gràcies Martí Gironell!

Gràcies a totes les persones que ens heu vingut a saludar i compartir 'Un talp al meu jardí'. És immens observar tot el què passa quan de sobte un conte que has viscut des d'un espai tan íntim es comparteix a l'exterior i forma part dels vostres moments i anècdotes.

Gràcies a tot l'equip de dones d'Estrella Polar, la Judith Monmany, l'Anaïs Palomo i l'editora Montse Martín que han fet possible tota la ruta cuidant els detalls de cada tram.

Un Sant Jordi memorable!
Moltes gràcies!

. . .

Aterrizando en diferido después de un Sant Jordi intenso, nuevo y cálido donde he podido vivir de cerca el ir de librería en librería creando caminos subterráneos para llegar a cada espacio. Una jornada entre topos y jardines con un partenaire excepcional, gracias Martí Gironell!

Gracias a todas las personas que habéis venido a saludar y compartir 'Un talp al meu jardí’. Es inmenso observar todo lo que ocurre cuando de repente un cuento que has vivido desde un espacio tan íntimo, se comparte en el exterior y forma parte de vuestros momentos y anécdotas.

Gracias al equipo de mujeres de Estrella Polar, a Judith Monmany, a Anaïs Palomo y a la editora Montse Martín que han hecho posible toda la ruta cuidando todos los detalles en cada tramo.

Un Sant Jordi memorable!
Muchas gracias!